10.25.2017

19 жовтня 2017 р. відбувся Всеукраїнський методологічний семінар для молодих науковців "Інформаційно-комунікаційні технології в освіті та наукових дослідженнях"

Ведучі семінару Коневщинська О.Е. та Яцишин А.В.
під час доповіді Коваленка О.М.
19 жовтня 2017 р. – в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбувся Всеукраїнський методологічний семінар для молодих науковців "Інформаційно-комунікаційні технології в освіті та наукових дослідженнях"На семінарі були заслухані результати наукових досліджень аспірантів Інституту: Коваленко О.М. та Яськової Н.В. (ІІ рік навчання).  
В рамках семінару було проведено майстер-клас "Використання хмарних технологій для побудови інтелектуальних карт" (доповідач Вакалюк Т.А.) членами спільної лабораторії з Житомирським державним університетом імені Івана Франка.  З матеріалами семінару та майстер-класу можна ознайомитися на сайті Електронної бібліотеки НАПН України (http://lib.iitta.gov.ua/view/divisions/gen=5Fres=5Fiitzn/2017.html).
Також, для аспірантів Інституту І року навчання була проведена творча вправа "Етапи дисертаційного дослідження" (ведуча Яцишин А.В.), під час якої була можливість креативно представити процес підготовки дисертації, і обговорити важливі питання, що виникають у процесі наукового дослідження і на які обовязково потрібно знати відповіді майбутньому доктору філософії.
Фото-звіт про проведені заходи.
Творча вправа "Етапи дисертаційного дослідження" 


Майстер-клас від Вакалюк Т.А.

Під час майстер-класу

Створюємо ментальні карти








Доповідь Яськової Н.В.






Застосовуємо мобільні засоби для створення ментальних  карт





Виконуємо практичні завдання під час майстер-класу

Під час майстер-класу


Коневщинська О.Е та Вакалюк Т.А. працюємо на мобільних пристроях


Антонюк Д. та Коротун О. - представники спільної лабораторії з Житомирським державним університетом імені Івана Франка 

Учасники майстер-класу в ІІТЗН НАПН України 2017

Учасники семінару 19.10.2017 в ІІТЗН НАПН України


Немає коментарів:

Дописати коментар